Dan Bilzerian teki rahansa pokerilla, mutta on myös saanut osansa takaiskuista

0
421

Dan Bilzerian on eittämättä legenda pokeriammattilaisten keskuudessa. Tunnettuus ja suosio ovat tuoneet mukanaan myös jatkuvan median huomion, ja kamerat ovat läsnä myös silloin, kun legenda kohtaa tappioita. Dan Bilzerian ei kuitenkaan luovuta. Hänen pröystäilevä elämäntyylinsä ei ehkä tuo hänelle ystäviä, mutta useimpien mielestä hänelle – tai hänen kanssaan – nauraminen on paljon helpompaa kuin hänen vihaamisensa. Hän kun lyö asioissa ja elämässään niin yli.

Vihaajien iloksi Dan Bilzerian on kuitenkin tehnyt urallaan myös joitakin todella huonoja peliliikkeitä.
Dan Bilzerianin rahojen alkuperä on hämärän peitossa. Vaikka hän itse kivenkovaan väittääkin, että saa kiittää rikkauksistaan pokeria ja vain pokeria, näin ei liene asianlaita, sillä hän oli hyvinkin varoissaan jo ennen pokeriammattilaisen uraansa. Joidenkin mielestä Dan Bilzerian onkin vain rikas rahastokakara, jolle isän paksu lompakko on taannut huolettoman elämän.
Jos Bilzerianin perheen asioita penkoo vähän pintaa syvemmältä, paljastuukin pian, ettei kaikki ehkä olekaan aivan sitä, miltä näyttää. Väitteet eivät siis ehkä kumpua pelkästä kateudesta.

Dan Bilzerianin vaiheista uutisoitiin jokin aika sitten tavalla, joka ei varmastikaan ollut pelaajalegendan itsensä mieleen. Väitteiden mukaan hän olisi pelannut alkoholin vaikutuksen alaisena, ja ilmeisesti sen vuoksi normaalia huolimattomammin. Vastustajat luonnollisesti tajusivat pian tilanteen ja iskivät. Dan Bilzerian ei kuitenkaan ole niin tyhmä. Monet saattavat edelleen luulla, että hänestä on tullut varomaton, joten hän on nerokkaasti keksinyt antaa vastustajien luulla tätä virheellistä mielikuvaa todeksi, ja käyttänyt sitä heitä vastaan pelissä. Pokerissa mielikuvien hallinta tarkoittaa pelin voittamista.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti